Hoe haal je het meeste uit een pedicure?

Pedicure Hoorn

Misschien vraagt u zich af hoe u het meeste uit uw pedicure kunt halen. Nou, er zijn een paar manieren om dat te doen, maar ze werken niet allemaal voor iedereen. Het eten van bepaalde voedingsmiddelen kan je helpen om je fris te voelen en ontstekingen in je gewrichten te verminderen, maar ze zullen je niet ontdoen van die nagelriem op je tenen. Dus wat blijft er dan over? Nog even wachten of toch maar zo snel mogelijk naar de pedicure? Er zijn verschillende manieren om het meeste uit een pedicure te halen en je niet te voelen als een oude vrouw die een neuscorrectie nodig heeft. Hier is wat sommige mensen te zeggen hebben over hoe ze het meeste uit hun pedicure kunnen halen

Plan je dag de avond ervoor

Zorg dat je je schema op orde hebt. Eerst en vooral moet u uw dag plannen. Gaat u naar uw werk of naar huis? Waar zult u het grootste deel van uw dag doorbrengen? Dit zal u helpen om te beslissen waar u uw dag gaat doorbrengen en welke activiteiten ruimte in uw schema zullen innemen. Het helpt ook om na te denken over welk moment van de dag u het beste uitkomt voor bepaalde taken. Bent u eerder geneigd om iets te doen wat gedaan moet worden of iets waar u liever even tussenuit gaat? Als het eerste het geval is, ga dan vroeg naar bed. Aan de andere kant, als u liever wakker blijft, ga er dan op uit en zie wat er gebeurt. Als u merkt dat u een van deze dingen iets te vaak doet, overweeg dan een van de manieren om het meeste uit uw pedicure te halen.

Blijf gehydrateerd.

Hoewel het niet voor iedereen ideaal is om thuis te zijn, vooral als je een gevoelige of tere huid hebt, is de mogelijkheid om gehydrateerd te blijven terwijl je aan het werk bent en thuis bent een geweldige manier om het meeste uit je pedicure te halen. Hoewel de gemiddelde volwassene 2 liter water kan drinken tussen 5 en 11 uur ‘s ochtends (of 1,5 liter tussen 4 en 11 uur ‘s ochtends), merken veel mensen dat ze het meeste hiervan binnenkrijgen om 2 uur ‘s middags. Als u om 14.00 uur water drinkt, voelt u zich lichamelijk en psychisch verzadigd en blijft uw bloedsomloop gezond.

Vergeet de vochtinbrengende crème niet.

Hoewel het misschien vanzelfsprekend is om je vochtinbrengende crème op je werk of thuis op te doen, zal het je misschien verbazen dat veel mensen deze niet altijd op hun bureau of in hun Dropbox bewaren. Een goede vuistregel is om de vochtinbrengende crème uit te doen wanneer je klaar bent met het gebruik en op weg naar buiten. Het heeft alleen zin om het weer op het bureau te leggen als je terugkomt uit de auto of op het punt staat om het huis te verlaten. Het maakt niet uit of je een gevoelige of droge huid hebt – het zal goed absorberen en je huid gehydrateerd houden.

de avond ervoor inpakken

Je klaarmaken om naar bed te gaan is de eerste en belangrijkste verantwoordelijkheid van iemand die het beste uit zijn dag wil halen. Het moet minstens een uur voordat u naar bed gaat gebeuren, en vaak langer. Het is het beste om op de dagen dat het mogelijk is om in slaap te komen, een lichte slaap aan te doen. Het is ook belangrijk om voor het slapen gaan uw temperatuur te meten en eventuele belangrijke medicijnen in te nemen die zijn voorgeschreven. In slaap vallen op de dag voor een operatie is één ding, maar daadwerkelijk gaan slapen en goed slapen is iets heel anders.

Related Post