De 3 Belangrijkste Mensen

Mens Die Zich Voor Mensen Bevindt

Het leven zit vol met stressfactoren. Al deze factoren kunnen het leven miserabel maken. Soms wordt het gewoon hard werken dat we van 's morgens tot 's avonds moeten doen. Sommige mensen hebben het veel beter dan anderen vanwege lopende banen. Anderen moeten het rustiger aan doen om te geven en om te zien naar anderen. Het maakt niet uit in welke categorie je valt, we doen altijd ons best om het te redden door te geven en voor onszelf te zorgen.

Maar wist u dat het hebben van een of andere hobby kan helpen om uw werk naar een heel ander niveau te tillen? Met een sterke passie zult u met blijdschap terugkijken. U zult er veel beter en met meer levenskwaliteit uitkomen. U zult uw adrenalinestoot in toom houden. Door dagelijkse stress kan onze geest overbelast raken, wat kan leiden tot ziekten en zenuwaandoeningen.

In de drukke wereld van vandaag hebben we altijd de neiging om zo'n haast te hebben dat we altijd moeite hebben om elke taak op tijd af te krijgen. Het kan een geval zijn van kantoorpolitiek of zelfs examens dagelijks lijkt alles drastisch te lopen. Hierdoor blokkeren we de tijd om een hobby op te zetten. Dit leidt er vaak toe dat we de tijd verliezen om een echt gesprek met onszelf te voeren.

We beginnen vaak met een hobby maar houden het zelden vol. Wanneer we de fase van ernst beginnen in te gaan, moeten we serieus nadenken over de reden waarom we hobbyist willen zijn.

We moeten ons afvragen waarom we dit echt willen doen? Wat maakt ons leven interessanter? Wat willen we bewijzen? We kunnen serieus worden als de gedachte erachter juist is. Meestal is het meest voorkomende antwoord: ik wil aan anderen bewijzen dat ik daadwerkelijk een hobby kan onderhouden. Faken tegenover anderen is heel gemakkelijk, ze doorzien het wel. Onze nep-hobby wordt dan onze echte hobby.

Eerst moet je bedenken waarom je dit wilt. Het moet echt zijn en je moet tevreden zijn over het resultaat.

Dan moeten we bedenken welke stappen we moeten volgen om tevreden te worden over de hobby. Als het moet, moeten we op zoek gaan naar de 3 belangrijkste personen die voor de eigenlijke hobby-activiteit zullen zorgen. Deze 3 mensen zijn:

a. Onze leverancier van alle benodigde apparatuur, onderdelen en accessoires. Hij is degene die de prestatie zal leveren. De leverancier levert deFreedesultant.b. Jij, de medewerker die het hele proces van het onderhouden van de koopwaar etc. zal doorlopen. De groothandelaar van de Think Outside Casingand Supplies levert U de eerste uitstroom van de materialen.c. Tenslotte is de klant, die ervoor kiest om de koopwaar te kopen, degene die de goederen zal kopen. De klant is degene die het goed zal kopen.

In werkelijkheid is er geen behoefte aan deze mensen. De kantoorbediende kan zich zijn hobby gemakkelijk veroorloven, de onroerend-goedmarkt zal hem zeker mogelijkheden bieden om onroerend goed te kopen, maar het is aan hem om het onroerend goed als zijn woning te activeren. De klant is degene die het onroerend goed zal kopen, niet andersom. Maar het is aan de persoon die hij kiest om over de deal te onderhandelen. In ruil voor hun service, kan hij al dan niet van de diensten gebruik maken. De enige voorwaarde is dat het voor beide partijen aangenaam is.

Vandaar het principe hier dat je heel goed je hobby kunt runnen en toch een gelukkig en bevredigend leven kunt leiden zonder veel moeite.

Related Post