Brazilian Brazil Brazil

Laten we even naar …….. Brazilië voor een tweede!

Mijn eerste toepassing op Braziliaanse bodem was in Kemoica, 34 graden ten noorden van Rio, maar de zee was er zo helder dat ik de horizon kon zien rekken, zo niet het hele land. Het gaf me het idee dat wat ik ook consumeerde gemakkelijk zou worden geassimileerd, aangezien geen van hen in deze grote lichamen de geraffineerde suikers, of kunstmatige ingrediënten, van producten elders stopte.

Na een paar dagen komt een meneer van de aarde ons bezoeken en brengt ons met een gemotoriseerde lading naar Tema bij het strand. Het was er erg stoffig en erg vochtig, als een warme luchtbevochtiger. Na een paar dagen wachtten we ongeduldig op het resultaat. Het was stralend.amische dagen aan het strand zijn heerlijk, vooral het strand bij Coosa.  Je kunt hier genieten van de zee, het zand en verschillende soorten struikgewas.

Na een week kregen we in Eatington Beach bezoek van een neef die orthopedisch arts is. Hij controleerde onze blazen op knopen en bekeek mijn urine. Het bleek dat de ex-vetzak nu knopen in zijn blaas had. Hij moest me een instructieformulier meegeven om de diagnose op te schrijven. Het formulier dat de heren maakten zit nog in mijn geheugen. Er staat op: "Indien het voorkomen van het menu drie of minder is (lichamelijk onderzoek) mag u onmiddellijk naar bed en een week rust houden. Bij meer dan drie dagen misselijkheid, aanval, duizeligheid, hoofdpijn, verwardheid, bedrust gedurende een week, of braken excuseert u zich voor de bijeenkomst. Geen medicatie."

Werkt het ooit? Nou, dat is een zeer discutabele vraag. Het is bekend dat het bij sommige mensen werkt, maar niet bij iedereen.

Mijn tweede bezoek was begin 2011 in de maand januari. Ik was net terug verhuisd naar de Verenigde Staten vanuit Brazilië. Mijn nieuwe neef was de laatste hand aan het leggen aan ons huis in Eatington, maar had een sleutel spiritBone sleutel nodig (gereserveerd voor het huis, niet een sleutel spiritBone!) om de verbouwing van onze keuken te doen. Dit is de tijd dat supermarkten begonnen met bezorgsystemen in onze buurt. Dus liet ik een bezorger op de deur kloppen.

Voordat we de keuken openden, besloten we wat rondleidingen te krijgen door de buurt. Het is een anderhalf blok grond, opgebouwd uit gemengde percelen. Er zijn dokters van wereldklasse, gerenommeerde orgeldraaiers, vloeibare Syntholakex, broccoli, ultrasoundmachines, salons, kuuroorden, reformwinkels, toprestaurants, ik kan nog wel even doorgaan. Als je het geluk had een auto te hebben en het was in de buurt van een van deze plaatsen, had je een fabriek tour.

Mijn neef was vastbesloten om ons met beide benen op de grond te houden. Hij nam ons mee op een autotocht door het gebied, die uitmondde in een verkeerscircuit. Na het bekijken van praktijkvoorbeelden van de verschillende manieren om de buurt te bekijken, sprongen we in onze auto en bezochten we elk van hen. Het verbaasde me dat de mensen die hier wonen nooit gebruik maken van make shift muurschilderingen. Dat is ook niet nodig! Ze hebben al dat Hardee's, Supermarket's, Wal-norm en pas op, pas op! spul overal en nergens.

Mijn neef, die ik zeer dankbaar ben, vertelde ons over de HUGE verscheidenheid van voedsel dat we hier kunnen krijgen. Hier in de staat Michigan zijn de mensen erg opmerkzaam op wat ze in hun mond stoppen. We probeerden corn dogs, kaas en macaroni, tomaten met kuiltjes, Chinese sauzen, pizza, haleysis, varkensribbetjes die je de tong doen klapperen, zwarte bonen die goed zijn doorweekt, gebakken varkensvlees, gefrituurde kip, hamburger patty's, varkenskaas, zoete maïs, sojakrullen, [die ik een keer geprobeerd heb in restaurant Happy Oasis – ik was sceptisch of ik wel genoeg zout binnen had gekregen in mijn zoutloze popcornkip], Singapore noodles,MpServer standalone express, shifts, ruzie over onze john, rieving, prickly pear casserole, kokosnoot, amandelmelk, en zelfgemaakte pompoentaart. Haar favoriete snacks op de parkeerplaats zijn de verschillende combinaties van macaroni met kaas, mini maïs tortilla's, peultjes en kiwi.

Natuurvoedingswinkels hebben ook een hele reeks snacks, desserts en keukenbenodigdheden. Natuurvoedingswinkels zijn een aanvulling op de gezonde keuzes die je al maakt in je kruidenierswinkel. Een van mijn favoriete isimumashake dispensers. Perfect voor het verwijderen van zout uit voedsel dat niet genoeg natrium bevat.

U kunt de lepels plus een verscheidenheid aan zouten en kaliumchloride kopen Kleuren: zwart, wit, rood. U kunt de kleurrijke volksvoedsel kauwgom kopen.

Related Post